Activitats

Senderisme

Durant el teu allotjament animi als seus a practicar senderisme. Prop dels apartaments  hi trobarà diverses rutes per caminar i explorar la zona.

Romànic

També hi ha lloc per la nostra cultura i tradicions. El conjunt d’Esglésies romàniques de la Vall de Boí, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO al 2000, comprèn un total de nou esglésies del romànic català situades en diferents pobles del municipi de la Vall de Boí.

Parapent

Si us agrada l’aventura no us podeu perdre els viatges amb parapent. Sobrevola la nostra terra i gaudeix de magnífiques vistes i paisatges.

Les Falles

No es perdi la nit del foc a la Vall de Boí! La tradició de les Falles va ser reconeguda Patrimoni Inmaterial de la Humanitat segons la Unesco al 2015. De Juny a Agost podreu gaudir de Les Falles a diversos pobles de l’Alta Ribagorça.

Gastronomia

Pels qui els hi agradi el bon menjar no es pot perdre la gran quantitat de restaurants que trobareu a la zona amb carn ecològica i de gran qualitat. Menús complerts amb plats cuinats amb productes de la zona i de manera tradicional i casolana. Bon profit!

Esquí a Boí Taüll

Molt a prop dels Apartaments Alta Muntanya podreu gaudir de la neu. Si t’agrada el esquí de fons o de muntanya, fer raquetes o d’altres activitats, a Boí Taüll trobareu un lloc perfecte per practicar diversos esports de neu.

Escalada

Escali les nostres muntanyes i gaudeixi d’unes magnífiques vistes.

Cursos de pesca

Si li agrada la pesca, a Barruera trobarà un riu meravellós per practicar-la. A més si el que vol és aprendre podreu gaudir d’unes grans classes de pesca amb els cursos dels que dispondreu.

BTT

Les nostres muntanyes són ideals per practicar BTT. Agafa la teva bici i descobreix les diveres rutes i senders que trobaràs molt a prop dels nostres apartaments.