Què podem fer?

Entorn

Vall Boí

Una Vall amb Art, Esport, Natura, Salut, Tradicions…

Hi ha moltes opcions per gaudir els dies que es trobin a la nostra vall, us proposem algunes de les moltes que poden trobar.
Activitats a la NATURA, esquí, senderisme, excursions temàtiques, etc.
Activitats CULTURALS, art Romànic, tradicions, falles…
Activitats WELLNESS, aigües termals

E-Bike

Vol conèixer Vall de Boí de manera molt més plaent? Tenim la E-Bike perfecta per a tu.

Esquí

Si t’agrada l’esquí de fons o de muntanya, fer raquetes o d’altres activitats, a Boí Taüll trobarà un lloc perfecte per practicar diversos esports de neu.

Senderisme

Durant el teu allotjament anima’t a practicar senderisme. A prop dels apartaments trobarà diverses rutes per caminar i explorar la zona.

Pesca

Si us agrada la pesca, a Barruera trobareu un riu meravellós per practicar-la. A més, si el que voleu és aprendre podreu gaudir d’unes grans classes de pesca amb els cursos de què disposarem.

Romànic

També hi ha lloc per a la nostra cultura i tradicions. El conjunt d’Esglésies romàniques de la Vall de Boí, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 2000, comprèn un total de nou esglésies del romànic català situades a diferents pobles del municipi de la Vall de Boí.

Falles

No us perdeu la nit del foc a la Vall de Boí! La tradició de les Falles va ser reconeguda Patrimoni Immaterial de la Humanitat segons la Unesco 2015. De Juny a Agost podrà gaudir de Les Falles a diversos pobles de l’Alta Ribagorça.

Novetats

Si vols rebre informació sobre activitats esportives, culturals, o qualsevol novetat de la Vall de Boí subscriu-te al nostre butlletí de notícies.

Subscriu-te!

Skip to content